Loading
SRB | ENG
 

Grand Hotel Tornik na Zlatiboru primio prve goste

05.06.2018.

Najveći hotel na Zlatiboru - Grand Hotel Tornik prve goste primio je 1. juna . Svečano otvaranje ovog luksuznog hotela koji posluje u okviru lanca A HOTELI,  planira se u  oktobru mesecu ove godine.

 
Preko 200 gostiju je boravilo tri dana i imali su priliku da prvi  uživaju  u svim sadržajima ovog grandioznog objekta, uključujući restorane, lobi i wine barove, kongresne dvorane na površini od oko 400 kvm, kao i izuzetno atraktivan wellness centar, koji se prostire na neverovatnih 2.250 kvm i sadrži dva velika bazena, relax sobu, tursku, finsku i bio saunu, sedam soba za masažu, tepidarijume, vesele tuševe...
Sunčano vreme je omogućilo gostima da provedu prijatne trenutke na terasi koja se prostire na 1.500m2 sa  predivnim panoramskim pogledom na planinske vrhove Tornika.
 
- Svi gosti, i domaći i oni iz regiona, izrazili su zadovoljstvo svim sadržajima i uslugom. Time je Grand Hotel Tornik u startu opravdao status luksuznog hotela sa 5 zvezdica - poručila je Vesna Vlatković, Marketing & PR direktor A HOTELA, dodavši da na rezervacionim sistemima vlada veliko interesovanje za ovaj novi hotel na Zlatiboru.
 
U kasnijoj fazi, Grand Hotelu Tornik pridružiće se i Hotel Tornik Sky sa rotacionim restoranom i helidromom, koji će zajedno predstavljati velelepnu celinu.
 
Podelite sa prijateljima
Podeli